Učimo Soroban 1

Učimo Soroban 1 - Enc, Lahor | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enc, Lahor
DIMENZIJA
8,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Učimo Soroban 1.pdf
ISBN
8980023884042

OPIS

Naučite računati na jednostavan i zanimljiv način s pomoću tehnike rada na japanskoj računaljci za kreativno učenje matematike – abacusu sorobanu. Radni je udžbenik namijenjen učenicima razredne nastave, ali se njime mogu služiti i učenici starije školske dobi te svi koji se prvi put susreću s takvim načinom računanja. U njemu su zastupljeni raznoliki zadatci, njihova rješenja i zabavni prilozi koji će pomoći u razvijanju anzana – mentalnog računanja.

1.6K likes. Centrul de Soroban si Aritmetica Mentala Japoneza Nomin Jyuku introduce o tehnica revolutionara de calcul... Naučite računati na jednostavan i zanimljiv način s pomoću tehnike rada na japanskoj računaljci za kreativno učenje matematike - abacusu sorobanu.

KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj. Soroban si Aritmetica Mentala Japoneza - Centrul Nomin Jyuku Ploiesti, Ploiești. 1.6K likes.

POVEZANE KNJIGE