Učimo Soroban 1

Učimo Soroban 1 - Enc, Lahor | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enc, Lahor
DIMENZIJA
11,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Učimo Soroban 1.pdf
ISBN
1043837619348

OPIS

Naučite računati na jednostavan i zanimljiv način s pomoću tehnike rada na japanskoj računaljci za kreativno učenje matematike – abacusu sorobanu. Radni je udžbenik namijenjen učenicima razredne nastave, ali se njime mogu služiti i učenici starije školske dobi te svi koji se prvi put susreću s takvim načinom računanja. U njemu su zastupljeni raznoliki zadatci, njihova rješenja i zabavni prilozi koji će pomoći u razvijanju anzana – mentalnog računanja.

Centrul de Soroban si Aritmetica Mentala Japoneza Nomin Jyuku introduce o tehnica revolutionara de calcul... Naučite računati na jednostavan i zanimljiv način s pomoću tehnike rada na japanskoj računaljci za kreativno učenje matematike - abacusu sorobanu. Radni je udžbenik namijenjen učenicima razredne nastave, ali se njime mogu služiti i učenici starije školske dobi te svi koji se prvi put susreću s takvim načinom računanja.

Cijena: 129,00 kn. Knjigu možete kupiti OVDJE Učimo Soroban 1 : radni udžbenik za početno računanje na abacusu sorobanu / Tatjana Tomec Enc, Lahor Enc.

POVEZANE KNJIGE