Gospodar svijeta

Gospodar svijeta - Benson, Robert Hugh | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Benson, Robert Hugh
DIMENZIJA
4,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Gospodar svijeta.pdf
ISBN
9080013251150

OPIS

Ova je knjiga posljednjih godina postala vrlo popularna, ali iz krivih razloga. U publicitetu koji je okružuje, najviše se ističe njezina važnost u očuvanju vrijednosti katoličke crkve. No, mudriji čitatelji – to su, nadamo se, oni koji čitaju ovaj članak – pogledat će ispod mulja i u njoj pronaći važnu poruku.Crkva i vjera u nešto veće od nas samih nemaju nikakvih dodirnih točaka – osim, možda, onih umjetnih, kao što su rituali i težnja institucija za samoočuvanjem – te ne bismo svijet trebali gledati crno-bijelim naočalama koje nas sprečavaju da previdimo fundamentalne pogreške u modernoj religiji materijalizma i znanosti.

Eutanazija u tišini, tajno, skoro bezbolno ­ tako naraštaji neće moći pričati o mučeničkom herojstvu, o sjemenju mučeništva, o svecima. I papa spominje 'ideološko koloniziranje' koje ... Dobro nam došli! Drago nam je da ste se našli upravo na našoj web stranici.

To je zacijelo poruka, a nadam se i poučak, svima, pa tako i ... Uspješno je vodio Vindiju koja je prerasla u jednu od najvećih prehrambenih tvrtki u Hrvatskoj. Rođen je 1937.

POVEZANE KNJIGE