Suša

Suša - Harper, Jane | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harper, Jane
DIMENZIJA
8,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Suša.pdf
ISBN
9025932857204

OPIS

U ruralnom dijelu Australije,usred najgore suše u proteklih sto godina,farmer Luke Hadler ubio je suprugu i sina,a potom sebe.Čini se kako je očaj zbog teškog ekonomskog stanja naterao Lukea na strašan čin i slučaj bi trebao biti brzo zatvoren. Na posljednji ispraćaj nesretne obitelji dolazi i Aaron Falk,policijski agent kojeg je rodni grad okrutno odbacio prije dvadeset godina.Grad iz kojeg želi što prije pobjeći,no ipak ostaje i odluči s lokalnim policajcem istražiti što se dogodilo njegovu prijatelju.Ali ne zna da će otkriti i pomno skrivene tajne vlastitig djetinjstva;tajne koje su ga progonile godinama.Bestseler nagrađivane australske spisateljice Jane Harper-priča o beznađu,odlučnosti i predrasudama male sredine-objavljuje se u 25 zemalja,a prava za ekranizaciju kupila je Reese Witherspoon.

pogled u nebo Poljoprivrednici očajni, njih ne muči korona, nego - suša: Ne bude li kiše, platit će voćnjaci i maslinici! Mnogi već brinu i zbog poskupljenja hrane. Izvođači s područja Klesarstvo u mjestu Suša, klesari sa iskustvom i referencama. Pouzdan klesar, klesarija če se naći i za vas. SUŠA .

Trudeći se da održi privid da je sve normalno, dijelovi njene dobro čuvane intime postaju vidljivi. Suša (pronounced ) is a small village in the Municipality of Ig in southeastern Slovenia.Until 2007, the area was part of the settlement of Selnik. The village is part of the traditional region of Inner Carniola and is included in the Central Slovenia Statistical Region..

POVEZANE KNJIGE