Sandra Paović – Rođena da pobjeđuje

Sandra Paović – Rođena da pobjeđuje - Žutelija, Željko | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Žutelija, Željko
DIMENZIJA
12,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Sandra Paović – Rođena da pobjeđuje.pdf
ISBN
2765579622649

OPIS

Sandrina životna priča daleko nadmašuje granice sporta i kapilarno se širi u sve pore života. Sport joj je pomogao u oblikovanju, ali vjerujem da bi i bez njega, u svemu čime bi se bavila, bazično bila ista »lavica« koja život smatra upornom i beskompromisnom borbom za ostvarenje zadanih ciljeva. Neko je vrijeme živjela u stolnoteniskom raju, nezaustavljivo putujući prema zvjezdanim trenutcima svoje karijere, a onda se, u samo djeliću sekunde, sunovratila u pakao prometne nesreće iz kojeg se uzdigla na zaprepaštenje čak i liječnika koji su se borili za njezin život, ne vjerujući da će ikad – preživi li – stati na svoje noge. Četiri godine poslije, na Para-olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, stojeći na svojim nogama, osvojila je zlatnu medalju, poklonivši je domovini Hrvatskoj i svim dobrim ljudima koji su joj cijelo vrijeme pružali zdušnu potporu i svojim dobrotvorstvom pomagali da ponovno zakorači u život. Sandra je nacionalna heroina, s odavno osiguranim mjestom među sportskim velikanima i trajno nadahnuće naraštajima kojima su potrebni uzori i primjeri nepokolebljive vjere u život.

796(092) ISBN 978-953--60016-4(meki uvez) Jezik ... Sandra Paović : rođena da pobjeđuje Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Knjiga o Sandrinom životu, njezinom djetinjstvu, o prvom susretu s reketom, o progonstvu iz Vukovara, pobjedama na turnirima, olimpijskim medaljama, borbi za goli život nakon teške prometne ... Proslavljena olimpijka i paraolimpijka Sandra Paović nedavno je završila karijeru, a u utorak je u popularnom zagrebačkom klubu Lauba predstavila biografsku knjigu "Sandra Paović, rođena da pobjeđuje" autora Željka Žutelije u izdanju Školske knjige.. Poznata uzrečica "život piše romane" je u doslovnom smislu te sintagme intrepretirana i proživljena u Sandrinom slučaju. Rođena da pobjeđuje! Hrvatska stolnotenisačica i naša zlatna paraolimpijka Sandra Paović nedavno je završila karijeru, a u utorak je u zagrebačkom klubu Lauba predstavila biografsku knjigu 'Sandra Paović, rođena da pobjeđuje' autora Željka Žutelije u izdanju Školske knjige.

POVEZANE KNJIGE