Plavetni kit

Plavetni kit - Desmond, Jenni | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Desmond, Jenni
DIMENZIJA
3,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Plavetni kit.pdf
ISBN
1487565905459

OPIS

Plavetni kit je veličanstvena, prelijepa životinja, najveće stvorenje na ovom našem čudesnom planetu. Od 1966. plavetni su kitovi zaštićena, ali i ugrožena vrsta. Kako i gdje žive i koliko je to veliko zapravo veliko u dječjim očima, saznajte u ovoj divnoj poučnoj slikovnici – jer znanje je prvi korak do njihova očuvanja.Uz predivne snovite ilustracije djeca će zaroniti u svijet plavetnih kitova dušom i tijelom, plivati, igrati se i sanjati plavo i veliko. Slikovnica je namijenjena za djecu od 6 do 10 godina.

plavetni su kitovi zaštićena, ali i ugrožena vrsta. Kako i gdje žive i koliko je to veliko zapravo veliko u dječjim očima, saznajte u ovoj divnoj poučnoj slikovnici - jer znanje je prvi korak do njihova očuvanja. Plavetni kit je veličanstvena, prelijepa životinja, najveće stvorenje na ovom našem čudesnom planetu.

Najveći primjerak o kojem postoje zapisi je bio dug 33,58 metara. Većina dupina i kitova su male životinje, no postoje i divovske vrste.

POVEZANE KNJIGE