Fatima – cijela istina

Fatima – cijela istina - Gaeta, Saverio | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gaeta, Saverio
DIMENZIJA
7,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Fatima – cijela istina.pdf
ISBN
7901075828949

OPIS

Nema vjernika koji nije čuo za Gospu Fatimsku i za Gospina ukazanja trojici malih pastira u Portugalu. No znamo li što se točno dogodilo u Fatimi, koje su bile Gospine riječi? Koliko znamo o tzv. “čudu Sunca” kojemu su svjedočili desetci tisuća ljudi? O čemu je riječ u “fatimskoj tajni” i je li ona doista do kraja obznanjena? Jesu li proroštva iz Fatime već dovršena ili se odnose na vrijeme u kojem živimo i neposrednu budućnost koja je pred nama? U ovoj intrigantnoj knjizi ugledni vatikanist i autor više priznatih knjiga Saverio Gaeta donosi cjelovit i iscrpan pregled stoljetne povijesti ukazanja u Fatimi, detaljne opise sva tri dijela tajne, posvetu Bezgrješnomu Srcu Marijinu, kao i pobožnosti koje je preporučila Gospa od Krunice. Novinarskom objektivnošću Saverio Gaeta iznosi i sve činjenice vezane za ukazanja, kao i mišljenja o Fatimi svih papa, od Benedikta XV. do aktualnoga pape, pape Franje, koji je vrlo znakovito posvetio svoj pontifikat Bezgrješnomu Srcu Marijinu te će prigodom stote obljetnice ukazanja predvoditi svečano misno slavlje u Fatimi. Iz svega toga proizlazi cjelovita slika koja pomaže razjasniti intrigantne i nejasne dijelove poruke, kao i sumnje koje su u posljednje vrijeme potaknule pitanja o tome je li Gospina poruka objavljena u cijelosti. Ova izvanredna knjiga, objavljena u povodu stote obljetnice ukazanja u Fatimi, na nov i izvanredan način osvjetljava ovaj epohalni događaj koji je obilježio i promijenio povijest Crkve i cijeloga svijeta.

Povijest, tajne, posveta. Nema vjernika koji nije čuo za Gospu Fatimsku i za Gospina ukazanja trojici malih pastira u Portugalu.

srpnja, izrazio sumnju o događajima u Fatimi nazvavši ih „komercijalnom spekulacijom"). Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova u lipnju smjestila se knjiga "Fatima - cijela istina" uglednog vatikaniste i autora više priznatih knjiga - Saveria Gaete. U samoj knjizi autor donosi cjelovit i iscrpan pogled stoljetne povijesti ukazanja u Fatimi, detaljne opise sva tri dijela tajne, posvetu Bezgrješnomu Srcu Marijinu, kao i ... Povodom ove velike godišnjice, naklada kuća Verbum je objavila posebnu knjigu Fatima - cijela istina koja sadrži vrlo pregledne i cjelovite informacije o ukazanjima u Fatimi.

POVEZANE KNJIGE