Noćna mora

Noćna mora - Kepler, Lars | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kepler, Lars
DIMENZIJA
11,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Noćna mora.pdf
ISBN
4230618325994

OPIS

Opasni serijski ubojica Jurek Walter već je godinama izoliran na zatvorenom psihijatrijskom odjelu stockholmske bolnice. Mladi nadobudni liječnik koji se tek zaposlio ondje ne smatra da je stari suhonjavi zločinac posebno opasan, pa prekrši sigurnosni protokol. U međuvremenu Mikael Kohler-Frost, kojeg su smatrali Walterovom žrtvom, pronađen je kako se probija kroz snijeg po željezničkoj pruzi na osami. Kad policija od njega sazna da je trinaest godina proveo zatočen u mraku sa svojom sestrom Felicijom te da nikada nije vidio otmičara, cijeli slučaj dobiva novu dimenziju. Kako spasiti djevojku i je li Jurek Walter stvarni krivac, pitanja su na koja treba odgovoriti inspektor kriminalističke policije Joona Linna, dok njegova kolegica Saga Bauer dobiva undercover zadatak. Noćna mora, četvrti roman iz serije o inspektoru Linni, vrhunski je triler iz pera bračnog para Ahndoril koji djeluje pod proslavljenim pseudonimom Lars Kepler. Ovaj roman poharao je skandinavske top-liste bestselera, što ne čudi jer je posrijedi iznimno napeto štivo koje čitatelj ne može ispustiti iz ruku do zadnje stranice. Vješto napisan i vrlo uzbudljiv triler. UNT U žanru krimića Lars Kepler premoćno je najbolji. Göteborgs Posten Tko se usudi ući u Keplerov mračni svijet, bit će obilato nagrađen. Skanskan Triler toliko napet da sam gotovo doživjela slom živaca. Emilie McMeekan, Evening Standard Upozorenje: kad jednom otvorite knjigu, nećete je moći prestati čitati. Sundsvalls Tidning Sve četiri knjige o Jooni Linni imaju važan nazivnik: priču koja je vođena i napisana stilom koji nema mane. Nerikes Allehanda Najbolja knjiga do sada. Drži čitatelja prikovanim uza se od prve stranice. The Crime House

Petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović izjavio je u utorak da je jutrošnji potres od 3.8 po Richteru izazvao nove štete, posebno na glinskom području, ali nije bilo ozlijeđenih osoba. tportal.hr.

Od 2017. u sastavu je azerbajdžanskog zrakoplovstva te je uporabljen u ovogodišnjim sukobima iznad Nagorno-Karabaha.

POVEZANE KNJIGE