Dobro došli u školu

Dobro došli u školu - Mlinarec, Robert | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mlinarec, Robert
DIMENZIJA
9,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobro došli u školu.pdf
ISBN
8146674202098

OPIS

Dobro došli u školu! Polazak u školu jedan je od najvažnijih događaja u životu svakog djeteta. Što nas tamo čeka, kako izgleda jedan školski dan i kako će nam izgledati život nakon polaska u školu opisali su i oslikali u ovoj čarobnoj slikovnici Robert Mlinarec i Željka Mezić.

Pripremite malene za odlazak u školu. Dobro došli u školu! Polazak u školu jedan je od najvažnijih događaja u životu svakog djeteta. Što nas tamo čeka, kako izgleda jedan školski dan i kako će nam izgledati život nakon polaska u školu opisali su i oslikali u ovoj čarobnoj slikovnici Robert Mlinarec i Željka Mezić. Dobro došli u školu! Željka Mezić, Robert Mlinarec .

Polazak u školu jedan je od najvažnijih događaja u životu svakog djeteta. Što nas tamo čeka, kako izgleda jedan školski dan i kako će nam izgledati život nakon polaska u školu opisali su i oslikali Robert Mlinarec i Željka Mezić u čarobnoj slikovnici Dobro došli u školu. Dobro došli u školu! Polazak u školu jedan je od najvažnijih događaja u životu svakog djeteta.

POVEZANE KNJIGE