365 biblijskih priča za djecu

365 biblijskih priča za djecu - Wright, Sally Ann | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wright, Sally Ann
DIMENZIJA
3,5 MB
NAZIV DATOTEKE
365 biblijskih priča za djecu.pdf
ISBN
7848400371197

OPIS

Najljepše biblijske priče Staroga i Novoga zavjeta prepričane su i sažete te prilagođene dječjoj dobi i u ovako uređenoj zbirci bit će sjajan poklon za naše najmlađe. Poredane su kronološki, odnosno prema rasporedu biblijskih knjiga pa se slobodno može reći da ove biblijske priče pripremaju najmlađe na potpuno upoznavanje Svetoga pisma, njegovih zbilja, događanja, osoba i pojmova te na takav način od malena mogu upijati najvažnije sadržaje svete povijesti. Njihov broj od 365 pokazuje jasnu namjeru priređivača da djeci za svaki dan u godini njihovi roditelji i najbliži pročitaju po jednu priču i tako ih uvode kako u svijet biblijskih sadržaja tako i u svijet zapadne kulture, ali i u svijet kulture izražavanja te u likovni svijet. Knjigu je oslikalo desetero različitih autora što je čini i bogato ilustriranom i različitom i živopisnom. Ova knjiga bit će poklon kakvog naša djeca mogu samo poželjeti.

Učenje je zabavno uz prave priručnike. Neka vaša djeca otkriju svijet oko sebe kroz edukativna izdanja, enciklopedije i priručnike iz naše široke ponude.

Šifra artikla: 253798. Isbn: 9788610002584.

POVEZANE KNJIGE