Svijet prema Bobu

Svijet prema Bobu - Bowen, James | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bowen, James
DIMENZIJA
11,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet prema Bobu.pdf
ISBN
6290090790978

OPIS

Nove pustolovine jednog čovjeka i njegova fantastičnog mačka James i njegov mačak Bob krenuli su zajedno u nevjerojatnu avanturu. Nakon objavljivanja prvog romana Fantastični mačak Bob, James se, uz Bobovu pomoć, polako vraća u normalni život. Gotovo svakodnevno, Bob pokazuje znakove svoje iznimne inteligencije, hrabrosti i humora, u isto vrijeme otvarajući oči svome ljudskom prijatelju za važne stvari u životu, kao što su prijateljstvo, odanost i povjerenje – kao i što znači biti sretan. U nastavku njihovog zajedničkog romana James opisuje na koje je sve načine Bob djelovao kao njegov anđeo čuvar u trenucima bolesti, teškoća, pa čak i životno opasnih situacija. Čini se da je nekoliko trikova koje je James naučio Boba prava sitnica prema mudrostima koje je on naučio od ovog nevjerojatnog mačka. Dirljivi nastavak bestselera Fantastični mačak Bob, istinita je i topla priča o neuobičajenom prijateljstvu između mladića koji je dosegnuo društveno dno i njegovog riđeg mačka koji mu je pomogao da se opet uzdigne,prema kojem je snimljen film u kojem glavne uloge igraju Luke Treadaway u ulozi Jamesa i Bob u ulozi-Boba.

Nakon objavljivanja prvog romana Fantastični mačak Bob, James se, uz Bobovu pomoć, polako vraća u ... Svijet prema Bobu PDF Knjiga besplatne knjige e knjige James Bowen Knjige za čitanje te PDF Knjige časopisi novine psihološke knjige najčitanije knjige online knjige,knjige preporuke knjige za mlade najbolje knjige Svijet prema Bobu - James Bowen Svijet prema Bobu , nastavak autobiografskog djela Fantastični mačak Bob britanskog uličnog glazbenika Jamesa Bowena . Knjiga Fantastični mačak Bob odmah po objavljivanju postala je međunarodna senzacija koja je 52 tjedna za redom držala mjesto na vrhu top lista najčitanijih knjiga, te je rasprodana u 26 država diljem svijeta. Svijet prema Bobu nastavak je autobiografskog djela Fantastični mačak Bob britanskog uličnog glazbenika Jamesa Bowena.

Prodajem knjigu sa slike u cijenu nije uračunata poštarina šaljem tiskom ili postom te ... James Owen - Svijet prema Bobu. Ova ponuda je neaktivna .

POVEZANE KNJIGE