Planer – Dnevnik Joge

Planer – Dnevnik Joge Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Planer – Dnevnik Joge.pdf
ISBN
6452174394222

OPIS

Znanje ima početak, ali nema kraja.Gita Iyengar Dragi čitatelju, joga oslobađa kreativni potencijal života. Svakodnevno vježbanje izgrađuje unutarnju snagu i prirodnu otpornost tijela, ono zadire u srž problema umjesto da se bavi simptomima i tako razvija osjećaj oslanjanja na vlastite snage i samopouzdanja. Za razliku od sporta, u jogi nema natjecanja. Izazov je vlastita snaga volje. Ovaj je dnevnik tu da bi te nadahnuo i ohrabrio na najljepšem putovanju – putovanju prema samospoznaji koje može početi i na prostirci za jogu. Namijenjen je bilježenju znanja, dojmova i pitanja, koji se prirodno pojavljuju nakon satova i radionica joge. Pamćenje je nepouzdano; radije bilježi – piši i skiciraj. Neka bude jedinstvo između uma, tijela i duše. Neka ti joga donese osjećaj unutarnjeg i vanjskog sklada.Nitko se nije rodio mudar, jer mudrost prozilazi iz vlastitih napora.– Šri Tirumalai Krišnamaćarya

Svake godine radimo drugačiju unutrašnjost, mijenjamo boje korica, dodajemo rubrike koje ste tražili, tako da je uvijek drugačiji, veseliji i moderniji. PLANER PAPERBLANKS 13X18CM 18M 2019 RIVIERA HOR DE55433 20,95 € Na zalogi (1 kos) Dodaj v košarico ROKOVNIK MOLESKINE 9X14CM ČRTNI LORD M-600134 17,90 € Na zalogi (1 kos) Dodaj v košarico ROKOVNIK MOLESKINE ČRTNI M TRDE PLATN. MODER M-626666 16,90 € Na zalogi (1 kos) ... Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta pratite iz sata u sat na news portalu Dnevnik.hr.

Dnevnik bilješki i skica Dodaj u košaricu. 1 Prijava na naš newsletter ... 1.

POVEZANE KNJIGE