Maja mala balerina, br. 2

Maja mala balerina, br. 2 - Delahaye, Gilbert | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Delahaye, Gilbert
DIMENZIJA
10,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Maja mala balerina, br. 2.pdf
ISBN
4562350085080

OPIS

Maja upisuje baletnu školu i doznaje da postati primabalerina nije nimalo lako. Sati i sati vježbe, strpljene, upornost, disciplina… samo su dio onoga što će Maja spoznati u tek otkrivenom svijetu baleta. No, puno je tu lijepih i veselih trenutaka s prijateljicama, Mačetom i profesoricom baleta Irenom. A kada usne da je Pepeljuga pod svjetlima glavne pozornice, i vi ćete uroniti u pravu baletnu čaroliju i maštati zajedno s Majom uz ovu „rasplesanu“ knjigu.

Maja Miljević obrazovanje iz oblasti ekonomije je stjecala u Banjoj Luci i Velikoj Britaniji. Uža grana ekonomije kojom se bavi jeste marketing.Njena karijera počinje prije 4 godine kada pokreće svoj Start-up "Zdrava Logika" u Banjoj Luci - proizvodnja Puni tekst: hrvatski, pdf (134 KB) str.

dok se nije spotakla i na guzu pala. Ali brzo diže se i veselo smiješi - Knjigu " Maja - mala balerina" - Marcel Marlier,Gilbert Delah naručite online na web stranicama Knjižare Ljevak [email protected] +385 (0)1 4883 544 Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet.

POVEZANE KNJIGE