Otkrijte svijet dinosaura

Otkrijte svijet dinosaura - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
7,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Otkrijte svijet dinosaura.pdf
ISBN
8962221764019

OPIS

U bogato opremljenoj kutiji djeca će naći ponajprijeknjigu od 96 stranica sa sjajnim ilustracijama i fotografijamau kojoj će dobiti odgovore na mnoga pitanja iz zadivljujućeg svijeta dinosaura: Po čemu se prepoznaju dinosauri, kako je izgledao svijet u kojem su živjeli, što im je bilo na jelovniku i na kraju zbog čega su nestali. Nakon ovih tema zajedničkih svim dinosaurima slijede stranice posvećene detaljnijim opisima najpoznatijih i najneobičnijih dinosaura. Na kraju knjige nalaze se zanimljive igre i kvizovi koji će na zabavan način omogućiti djeci da se zabave i provjere svoje znanje. U kutiji se osim knjige nalazi i velika magnetna ploča s prizorom iz ere mezozoika na koju dijete može postaviti 39 magneta i sastaviti svoje omiljene dinosaure. Igri i različitim kombinacijama nema kraja! Ovako zamišljen i oblikovan proizvod ima izrazito edukativnu vrijednost jer osim mnoštva informacija o svijetu dinosaura potiče dijete na vlastitio sudjelovanje, pa tako razvijanjegovu kreativnost, radoznalost i želju za učenjem. U kutiji se nalaze: Kutija od tvrdog kartona Magnetna ploča 39 magneta Knjiga u spiralnom uvezu

BBC-jeva dokumentarna serija "Planet Dinosaur" oživljava čudovišta neobičnija i strašnija od bilo čega viđenoga na filmu. Čudovišta za koja znanstvenici do prije nekoliko godina nisu uopće znali ... Vrijeme čitanja: 4 minute Još nas samo dan dijeli do Interlibera, a predstavljamo nova izdanja nakladničke kuće Znanje koja je svojim čitateljima pripremila nekoliko iznenađenja. Dinosauri - Otkrijte svijet dinosaura -kutija s magnetima.

Uz ove puzzle dolazi i mala knjižica u kojoj su navedene vrste dinosaura s pripadajućim opisima. Još jedna dodatna prednost ovih puzzli je to što se dobije i 50 kartonskih dinosaura koji se stavljaju na ... otkrijte svijet dinosaura-magneti kut.

POVEZANE KNJIGE