Miro i Mara u zoološkom vrtu

Miro i Mara u zoološkom vrtu - Šunk, Davor | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šunk, Davor
DIMENZIJA
5,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Miro i Mara u zoološkom vrtu.pdf
ISBN
5094430810207

OPIS

U središtu su radnje brat i sestra, Miro i Mara. Priče prate njihove svakodnevne životne situacije, a kroz igru, ljubav i druženje potiču najmlađe čitatelje da usvoje i njeguju humane, moralne i obiteljske vrijednosti. Šunk je osmislio poučne i zabavne ilustrirane kratke priče čija je svrha poticati obiteljske, moralne i društvene vrijednosti, ljubav, međuljudsku solidarnost, plemenitost, lijepo ponašanje. Tako su u ovim (ali i budućim naslovima iz istog serijala) slikovnicama teme bonton, uljudno ponašanje u obitelji, na ulici i u vrtiću, kao i društvenim odnosima u cijelosti, ponajprije obiteljskim i prijateljskim.

Bio je sunčan dan. Mama i tata poveli su Miru i Maru u zoološki vrt...

Mama i tata poveli su Miru i Maru u zoološki vrt... Autorske slikovnice domaćih autora, dizajnera i ilustratora za naše najmlađe čitatelje! Ove edukativne i zabavno ilustr... Lisez « Miro i Mara u zoološkom vrtu » de Davor Šunk disponible chez Rakuten Kobo.

POVEZANE KNJIGE