Pošalji mi poruku

Pošalji mi poruku - Pilić, Sanja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
3,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Pošalji mi poruku.pdf
ISBN
1633058569490

OPIS

Roman za mlade „Pošalji mi poruku“ je priča o djevojčici koja je drugačija od ostale djece, zanima ju umjetnost i fotografiranje. Iako je to priča o mladima koji tek stasaju i upoznaju život ona će se morati suočiti i s nekim traumatičnim događajima poput boravka u bolnici ali i netipičnom ljubavnom vezom koja se neće sastojati od odlazaka na tulume i zabave već ozbiljnim odnosom s dečkom čija je majka ozbiljno bolesna.Malo o autorici: Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Pošalji mi poruku je odlična knjiga autora Sanja Pilić. Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez.

Tu je i zagonetni Mat koji je šutljiv i distanciran. Tajanstvenost tog dječaka odvest će čitatelja u neke nove teme.

POVEZANE KNJIGE