Osnove palijativne medicine

Osnove palijativne medicine - Đorđević, Braš, Brajković | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Đorđević, Braš, Brajković
DIMENZIJA
3,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Osnove palijativne medicine.pdf
ISBN
7103856239239

OPIS

U Hrvatskoj, za razliku od brojnih drugih zemalja širom svijeta, još uvijek ne postoji posebna specijalizacija ili subspecijalizacija iz palijativne medicine, ne postoji ni poslijediplomski studij. Stoga je u siječnju i veljači 2013. godine organiziran pr

godine. Cijenjene kolegice i kolege! Obzirom da u Hrvatskoj, za razliku od brojnih drugih zemalja širom svijeta, još uvijek ne postoje posebna specijalizacija ili subspecijalizacija iz palijativne medicine, poslijediplomski studij ili obvezan predmet tijekom diplomske nastave, ovaj tečaj ima za cilj edukaciju polaznika o osnovama ovog važnog dijela medicine. Centar za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske vještine (CEPAMET) Medicinskog fakulteta u Zagrebu, Hrvatsko društvo za zaštitu i unapređenje mentalnog zdravlja Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatsko društvo za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora organiziraju poslijediplomski tečaj "Osnove palijativne medicine", koji će se održati u Zagrebu 21. i 22. 8.30-9.15 Definicija i povijesni razvoj palijativne skrbi i palijativne medicine u svijetu i Hrvatskoj - doc.

Molimo polaznike koji su uplatili kotizaciju, da uplatnicu ili presliku donesu sa sobom i pokaţu tijekom registracije. Tečaj je bodovan europskim sustavom bodova - ECTS (7,2) i u postupku je bodovanja ... Osnove palijativne medicine".

POVEZANE KNJIGE