Knjižnica duša : treći roman o domu gospođice Peregrine za čudnovatu djecu

Knjižnica duša : treći roman o domu gospođice Peregrine za čudnovatu djecu - Riggs, Ransom | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Riggs, Ransom
DIMENZIJA
12,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjižnica duša : treći roman o domu gospođice Peregrine za čudnovatu djecu.pdf
ISBN
4343289439259

OPIS

Treći nastavak priče o gospođici Peregrine i čudnovatoj djeci prati Jacoba, koji otkriva da ima nadnaravne moći, i njegove prijatelje – Emmu Bloom i Addisona MacHenryja, psa koji govori, u novoj pustolovini koja će ih odvesti u surove ulice viktorijanske Engleske kako bi spasili svoje prijatelje. Starinske fotografije koje se izmjenjuju s tekstom stvaraju posebnu čitateljsku atmosferu.

Na početku priče šesnaestogodišnji Jacob otkriva da posjeduje nevjerojatnu moć koja će mu ... Posljednji nastavak serijala, "Knjižnica duša", obavezno je štivo za sve ljubitelje Doma gospođice Peregrine za čudnovatu djecu, a interes za ove prekrasne romane će samo rasti zbog filma Tima Burtona koji će se u rujnu naći u kinima! RIGGS, Ransom: Knjižnica duša : treći roman o domu gospođice Peregrine za čudnovatu djecu SOARES, Francisco. Pozitivna 2015.

Rečeno-učinjeno Meandžija, B. Trči! Ne čekaj me...

POVEZANE KNJIGE