Moć ljudske energije

Moć ljudske energije - Francetić, Renata | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Francetić, Renata
DIMENZIJA
5,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć ljudske energije.pdf
ISBN
1239301673415

OPIS

Moć ljudske energije pažljivo vas vodi k razumijevanju vas samih, vaših stavova i ponašanja, kako bi vam se otvorio put istine o tome tko ste u svojoj biti. Tim spoznajete da ste ovdje samo da biste učili i shvatili da svi možemo živjeti u izobilju i sreći samo je potrebno živjeti istinsku vrijednost, Ljubav, uzvišenu, pozitivnu energiju koja je sve stvorila. Bog je stvorio ljudsko tijelo savršenim. Tim smo dobili mogućnost da sve probleme koje stvorimo svojim mislima možemo i riješiti. Jedino što moramo je biti prisutni i promatrati zbivanja oko sebe te kod svake odluke pitati svoje više „Ja“ kako se postaviti prema određenom događaju ili riješiti prisutan problem. Ponašajući se u skladu s tim pozitivno djelujemo na sebe i na našu okolinu. Na taj način pomažemo našoj duši da raste, a to je razlog zbog kojeg smo se utjelovili. Moć ljudske energije pažljivo vas vodi k razumijevanju vas samih, vaših stavova i ponašanja, kako bi vam se otvorio put istine o tome tko ste u svojoj biti. Tim spoznajete da ste ovdje samo da biste učili i shvatili da svi možemo živjeti u izobilju i sreći samo je potrebno živjeti istinsku vrijednost, Ljubav, uzvišenu, pozitivnu energiju koja je sve stvorila. Svi odgovori su u nama samo moramo naučiti postavljati ispravna pitanja i odgovorit će nam se.

U okviru prioritetne osi 4., glavni prioriteti financiranja bit će usmjereni na promicanje mjera obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti u sektorima s najvećim udjelom u potrošnji energije, odnosno u: industriji, prometu, uslužnim djelatnostima, poljoprivredi i u kućanstvima. Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska 10000 zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska Telefon: 095/856-7687 Vrline obrađujemo unutar e-tečaja "Vrlinologija", "Životna škola za mlade", e-programa "Blagostanje" i projekta Čarobno drvo ». Preskoči tekst o vrlinama i skoči na Vrlinopediju ».

S obzirom da proučavam i analiziram što mi Bog pošalje da bi bilo dobro da shvatim i proširim svoje poglede na život, tako sam pročitala puno tekstova koji se odnose na tzv. Zlatno doba za koje se kaže da je počelo 1960.-te godine.

POVEZANE KNJIGE