Hipnotizer

Hipnotizer - Kepler, Lars | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kepler, Lars
DIMENZIJA
3,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Hipnotizer.pdf
ISBN
2274462731706

OPIS

Suočite se s iskonskim strahom… Trostruko brutalno umorstvo, sve su žrtve iz iste obitelji, a ubojica je nepoznat i, po svemu sudeći, samo je pitanje trenutka kada će ubiti ponovno. Na slučaju radi jedan od najboljih i najupornijih stockholmskih inspektora Joona Linna. Odakle da počne? Jedini je preživjeli svjedok dječak Josef Ek, kojemu su pred očima ubijeni otac, majka i mlađa sestra, a on leži u šok-sobi s teškim ozljedama. Očajnom Linni može pomoći samo stručnjak za hipnozu psihijatar Erik Maria Bark… Hipnotizer je jedan od najstrašnijih trilera ikada napisanih, s jezom Isijavanja i iskonskim strahom Kad jaganjci utihnu. Ovaj roman čita se bez predaha. Jedna od najvećih književnih senzacija posljednjih godina, međunarodni bestseler i nakon Stiega Larssona najprodavaniji švedski roman u povijesti.

bizzar VIDEO: Višestruki orgazmi za sve! 15:57 03.01.2013 bizzar. bizzar VIDEO: On će vas svojim ušima natjerati na bilo što.

hyp′no·tiz′a·ble adj. hyp′no·ti·za′tion (-tĭ-zā′shən) n.

POVEZANE KNJIGE