Zeleno povrće za svaki dan

Zeleno povrće za svaki dan - Nadel, Jessica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nadel, Jessica
DIMENZIJA
3,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Zeleno povrće za svaki dan.pdf
ISBN
3803131638425

OPIS

Od vafla s tikvicama i cimetom, do čipsa od kovrčavog kelja, pa čak i kolača sa špinatom − otkrijte više od 100 recepata u kojima se upotrebljava zeleno povrće, i to na načine kojih se nikada ne biste dosjetili! Svako od tih neodoljivih veganskih jela s ljubavlju je osmislila posvećena blogerica i pekarica Jessica Nadel, kako bi pokazala koliko su nevjerojatno raznovrsni kelj, tikvice, brokula, špinat, blitva, zelje i još mnoge druge vrste zelenog povrća. Mnoga od tih jela ne sadržavaju gluten, a uz svako dolazi i tablica s podacima o prehrambenim vrijednostima, kako biste pratili što točno jedete. Zeleno povrće nezamjenjiv je dio uravnotežene prehrane, i što ga više jedete, to ćete se bolje osjećati. Puno je zdravih sastojaka, poput vitamina, antioksidansa i minerala, koji našem tijelu pomažu da se prirodno očisti. Dokazano je da zeleno povrće smanjuje opasnost od pretilosti, dijabetesa i drugih zdravstvenih problema. Želite li uz pomoć lizalica od čokolade i avokada samo dodati nešto više zelenoga lisnatog povrća u prehranu svoje djece ili pak započeti dan tropskim zelenim sokom ili ukusnim palačinkama od špinata, u ovoj knjizi sve ćete to pronaći. Primjeri jelovnika pokazuju vam kako uključiti zeleno povrće u baš svaki obrok. I zato ćete u svako doba dana imati recept za savršeno vegansko jelo.

Od vafla s tikvicama i cimetom, do čipsa od kovrčavog kelja, pa čak i kolača sa špinatom − otkrijte više od 100 recepata u kojima se upotrebljava zeleno povrće, i to na načine kojih se nikada ne biste dosjetili. zeleno povrĆe za svaki dan Više od 100 brzih i jednostavnih recepata kojima ćete zeleno lisnato (i ostalo) povrće pretvoriti u ukusne veganske obroke, zalogaje, sokove i kolače. Ako ste vjerovali da od povrća ne možete pripremiti uzbudljivo i slasno jelo, bilo da je riječ o prilogu, glavnom jelu, doručku ili desertu, kuharica 'Zeleno povrće za svaki dan' definitivno će vas razuvjeriti. Zeleno povrće nezamjenjiv je dio uravnotežene prehrane, i što ga više jedete, to ćete se bolje osjećati. Zeleno povrće nezamjenjiv je dio uravnotežene prehrane, i što ga više jedete, to ćete se bolje osjećati.

Izdanja: 2016. Žanr: PRIRUČNIK Zeleno povrće nezamjenjiv je dio uravnotežene prehrane, i što ga više jedete, to ćete se bolje osjećati.

POVEZANE KNJIGE