Tko je izgradio Mjesec?

Tko je izgradio Mjesec? - Butler, Alan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Butler, Alan
DIMENZIJA
8,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Tko je izgradio Mjesec?.pdf
ISBN
3794234637506

OPIS

“Unatoč činjenici da je Mjesec skoro sigurno star 4,6 milijardi godina, dokazat ćemo izvan svake sumnje da Zemljin Mjesec ne može biti prirodni objekt. Potom ćemo detaljno objasniti kako je sila koja je izgradila Mjesec ostavila niz detaljnih poruka o tome što je učinila i zbog koga je to poduzela. Dakle, to je naš izazov. Ostavite po strani vašu urođenu nevjericu i pročitajte knjigu otvorena uma, provjerite dokaze, a zatim priupitajte sami sebe Tko je izgradio Mjesec? –Christopher Knight i Alan Butler

Tko je izgradio mjesec? / Christopher Knight i Alan Butler ; s engleskog prevele Egle Vošten i Ana Obrovac. - Impressum.

Matori, pripovjedačev otac, prije smrti vraća se u Brčko vidjeti sina s kojim je cijeli život u zategnutim odnosima. Sin mu je pisac koji se vratio iz Osla, živi ... - Zapravo, znate da su izgubili Bijelu kuću.

POVEZANE KNJIGE