O religiji

O religiji - Schopenhauer, Arthur | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schopenhauer, Arthur
DIMENZIJA
9,52 MB
NAZIV DATOTEKE
O religiji.pdf
ISBN
1304900911159

OPIS

U esejima “O religiji” Arthur Schopehauer na filozofski određen i razgovijetan način obrađuje aktualna pitanja vezana uz pojam Boga, porijeklo religija, različite religijske tradicije kao što su budizam, brahmanizam, religije judaističkih korijena i druge, samoubojstvo i panteizam, te odnos vjere i znanja, teizma i ateizmam, Starog i Novog zavjeta, i ostala pitanja povezana s religijskim vjerovanjima.

U esejima "O religiji" Arthur Schopehauer na filozofski određen i razgovijetan način obrađuje aktualna pitanja vezana uz pojam Boga, porijeklo religija, različite religijske tradicije kao što su budizam, brahmanizam, religije judaističkih korijena i druge, samoubojstvo i panteizam, te odnos vjere i znanja, teizma i ateizmam, Starog i Novog zavjeta, i ostala pitanja ... U esejima "O religiji" Arthur Schopenhauer na filozofski određen i razgovijetan način obrađuje aktualna pitanja vezana uz pojam Boga, porijeklo religija, različite religijske tradicije kao što su budizam, brahmanizam, religije judaističkih korijena i drug Filozofija religije razmatra pitanja koja se tiču postojanja boga, besmrtnosti duše, problema zla i patnje, te odnosa između religije i drugih sistema vrednosti kao što su nauka, etika i tome slično . O nama; Početna » Religija. Religija Ukupno citata: 31 "Mi kao individue moramo pronaći naš spiritualni put.

Bili su zaduženi za ... U online Knjižari Ljevak dostupan vam je velik izbor knjiga o raznim svjetskim religijama i duhovnosti. Pogledajte koje sve naslove nudimo i odaberite knjige... Rezultati velikog istraživanja o religiji: 86 posto Hrvata su vjernici, ali više ljudi vjeruje u 'urokljivo oko' nego što nedjeljom ide u crkvu.

POVEZANE KNJIGE