Minijaturistica

Minijaturistica - Burton, Jessie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Burton, Jessie
DIMENZIJA
12,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Minijaturistica.pdf
ISBN
8147249145209

OPIS

Jednoga dana u jesen 1686. godine osamnaestogodišnja Nella Oortman pokuca na vrata otmjene kuće u najimućnijoj četvrti Amsterdama. Dolazi iz provincije započeti novi život žene bogata trgovca Johannesa Brandta, ali umjesto njega dočeka je njegova sestra Marin oštra jezika. Johannes se pojavi tek poslije, s neobičnim vjenčanim darom: minijaturnom replikom njihove kuće. Namjestit će je tajanstvena minijaturistica čije sićušne kreacije odražavaju predloške iz stvarnog života na vrlo neočekivan način… Zatvoreni svijet Brandtovih isprva zbunjuje Nellu, ali otkrivajući njegove tajne, ona počinje shvaćati sve veću opasnost koja im prijeti. Drži li minijaturistica u šaci sudbinu svih njih? Hoće li ona biti ključ njihova spasa ili začetnica njihove propasti? Veličanstveno ispripovijedana, opojna i iznimno napeta, Minijaturistica – priča o ljubavi i opsesiji, izdaji i odmazdi, prividu i istini – postala je književna senzacija i prije svog izlaska. Izdavači u više od trideset zemalja kupili su prava čak godinu dana prije izlaska knjige i to u žestokim nadmetanjima. A da je njihova odluka bila ispravna potvrdio je golemi uspjeh Minijaturistice, romana koja je jednakom brzinom kojom je očarao urednike diljem svijeta, očarao i čitatelje, oborivši rekorde prodaje, ali uspjevši s trona najprodavanijih knjiga skinuti čak i J. K. Rowling.

godine objavila je četiri romana, Minijaturistica, The Muse, The Restless Girls i The Confession.The Muse je objavljen na 38 jezika. Čak dva od njena četiri romana bili su bestseleri Sunday Timesa, bestseleri New York Timesa i knjige "Book at Bedtime". Jessie Burton - Minijaturistica.

Tako je započela moja priča s ovom knjigom. Odavno ne čitam uvod na poleđinama knjiga jer mi prečesto otkriju više nego što bih ... Minijaturistica je odlična knjiga autora Jessie Burton.

POVEZANE KNJIGE