Maleni ali korisni – Pčelica Lelica

Maleni ali korisni – Pčelica Lelica - Podesta, Veronica | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Podesta, Veronica
DIMENZIJA
6,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Maleni ali korisni – Pčelica Lelica.pdf
ISBN
4465727583795

OPIS

Glavni junak naše slikovnice bila je pčelica Lelica koja je svakog dana vrijedno radila oko košnice. Trajalo je to dugo godina, umorna od silnog rada poželjela je postati kraljica pčela Matica… Što se dalje događalo sa našom pčelicom?

Nakon toga biblioteka Loptica izdala je četiri vježbenice za djecu u dobi od 3 do 5 ... Najprije smo izašli sa serijom slikovnica 'Maleni, ali korisni', u kojoj je osam simpatičnih naslova o životinjama i ljudskim vrlinama: Glistica Mila, Žabica Žana, Šišmiš Šime, Pčelica Lelica, Paučica Paula, Mravica Dora, Ježić Joško i Gusjenica Tonka. Pčelica Lelica / Veronika Podesta ; tekst prevela Hermina Mamić ; ilustrator Monica Pierazzi Mitri. - Zagreb : Turistička naklada, 2015.

Pčelica Lelica svakog je dana. SLIKOVNICA MALENI ALI KORISNI - Pčelica Lelica - Pridruži se pustolovinama dražesne i vrijedne pčelice Lelice. - Pčelica Lelica svakog je dana vrijedno radila oko košnice.

POVEZANE KNJIGE