Maleni ali korisni – Šišmiš Šime

Maleni ali korisni – Šišmiš Šime - Podesta, Veronica | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Podesta, Veronica
DIMENZIJA
10,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Maleni ali korisni – Šišmiš Šime.pdf
ISBN
1952866314583

OPIS

Pridruži se pustolovinama veselog i okretnog šišmiša Šime. Jednog dana, dok je spavao kao top, probudio ga je dječak Petar. Molio ga je za pomoć jer su djecu u školi napali rojevi strašnih komaraca. Hoće li im Šime moći pomoći?

- Lokacija: Narodna knjižnica Ploče Na posljednjoj slici, ispričavam se, nisam biljka, nego pravi šišmiš, ali se slažem , sličnost je očigledna i teško je da je netko na svijetu koji, nakon što je zurio u miš u predanom satu, može ga razlikovati od živog bića. Budinoj ruci.

Kad Crvenkapica krene u posjet baki, majka je upozori da bude oprezna i ne razgovara s nepoznatim osobama. Ali kako može znati tko je dobar, a tko zao?Koliko je važno paziti i ne pričati s neznancima naučit će vas ova priča. Sisavci (Mammalia) su jedan od razreda unutar velike skupine životinja s kralježnicom, a u tradicionalnoj sistematici su razvrstani u razred.U najuočljivije osobine sisavaca spadaju krzno i hranjenje podmlatka mlijekom - sisanje.Na svijetu danas postoji 5.500 različitih recentnih vrsta, koje se po nekim podjelama svrstavaju u 3 podrazreda: prasisavci (Prototheria), tobolčari (Metatheria ... Djevojke, ali i ostali polaznici Građanskog odgoja nastojat će i dalje ulagati svoje školske napore da se podigne građanska svijest djece, ali i ostalih stanovnika ovog prekrasnog dijela grada kojem pripadamo.

POVEZANE KNJIGE