Kule u zraku

Kule u zraku - Larsson, Stieg | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Larsson, Stieg
DIMENZIJA
12,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Kule u zraku.pdf
ISBN
2840595154102

OPIS

Romani koji su promijenili način na koji se čitaju krimići. Lisbeth Salander prijetnja je državnoj sigurnosti. Tajne državne organizacije nastoje ju ušutkati od njezine trinaeste godine. Sklona je nasilju i proglašena mentalno nestabilnom, pa joj je dodijeljen skrbnik i prati se svaki njezin korak. A opet, ona je nezaustavljiva ruka pravde. Lisbeth ima metak u glavi. Traže je zbog ubojstva. Zna da korupcija i laži u samom srcu vlade njene zemlje idu sve do vrha. I ne namjerava olako prijeći preko toga… “Knjiga koja se guta u velikim, pohlepnim zalogajima.” Louise France, Observer “Ovo je zreli roman za odrasle čitatelje koji traže nešto više od injekcije adrenalina i automobilske jurnjave. I zato je trilogija Millennium s pravom svjetski nakladnički fenomen.” Kate Mosse, Guardian “Lisbeth Salander jedan je od najzanimljivijih i najuzbudljivijih ženskih likova u suvremenoj prozi.” Miljenko Jergović

A Luftslottet som sprängdes − Kule u zraku (2007.) Trilogija je godinama bila na listama najprodavanijih knjiga. U Švedskoj se prodalo 3,5 milijuna, a u svijetu više od 65 milijuna primjeraka.

Nije dostupno Lisbeth Salander prijetnja je državnoj sigurnosti. Tajne državne organizacije nastoje ju ušutkati od njezine trinaeste godine.

POVEZANE KNJIGE