Moja zlatna Biblija – Priče iz Staroga i Novoga zavjeta

Moja zlatna Biblija – Priče iz Staroga i Novoga zavjeta - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
4,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja zlatna Biblija – Priče iz Staroga i Novoga zavjeta.pdf
ISBN
4895439028967

OPIS

U ovoj lijepo oblikovanoj i bogato ilustriranoj knjizi uživat ćete u biblijskim pričama o stvaranju svijeta, o općem potopu i Noinoj arki, o borbi malog Davida s divovskim Golijatom… Upoznat ćete i svetu obitelj od trenutka čudesnog rođenja malog Isusa, sva čudesa kojima je kao sin Boga Oca pomagao ljudima, do njegova uskrsnuća i uzašašća. Priče su ispripovijedane lijepo i jednostavno, s porukama o hrabrosti, nadi i radosti koje će svako dijete razumjeti i zapamtiti. Ova prekrasna poklon-knjiga može biti prvi susret djeteta s Biblijom, a zatim stalna nadopuna vjeronauka u osnovnoj školi.

Vjerojatno je da su Isus i apostoli govorili aramejskim jezikom, no kad je došlo vrijeme da se njihov govor zabilježi, pisci su se poslužili jezikom koji se u to vrijeme ... 6+ MOJA ZLATNA BIBLIJA. ...

BIBLIJA 49.00 kn 34.30 kn. BIBLIJA - sveto pismo staroga i novoga zavjeta - ur. zvonimir kurečić (100105476) - U eko-kožnom fleksibilnom uvezu, nova. Moja prva Biblija prekrasno je ilustrirana knjiga koja donosi 20 omiljenih biblijskih priča - 10 priča iz Staroga i 10 iz Novoga zavjeta.

POVEZANE KNJIGE