Sirova hrana

Sirova hrana - Devescovi, Mihaela | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Devescovi, Mihaela
DIMENZIJA
6,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Sirova hrana.pdf
ISBN
1167854606072

OPIS

sirovo * jednostavno * zdravo veganska * bez glutena * raw food Napisala: MIHAELA DEVESCOVI Fotograf: NIKOLA MATIĆ O KNJIZI: U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi potražite savjete kako ispravno hraniti svoje tijelo i živjeti u skladu s prirodom. Sirova hrana dat će vašem tijelu energiju, razbistriti vaš um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg tijela, dati vam snage otjerati bolest. Nadam se da ćete uz moju pomoć iskoristiti sve što vam pruža priroda i postati zadovoljniji svojim životom. U ovu knjigu autorica je uložila mnogo truda, ljubavi i vremena u istraživanje koncepta sirove hrane. Danas se hrani isključivo sirovom hranom, pretežno voćem, povrćem i orašastim plodovima. “Prehrana sirovom hranom nije hit dijeta ili trend to je stil života. Živim ono što radim, te uživam u tome kao i moja obitelj.” Nahranite svoje tijelo zdravljem!

Mihaela Devescovi. Mozaik knjiga, Zagreb, 2015.

Ovo je odličan način prehrane koji čini dobre stvari za vaš organizam. Recepti sa sirovom hranom su blagoslov za zdravlje i pomažu u mnogim tjelesnim tegobama.

POVEZANE KNJIGE