Zimnica za prste polizat

Zimnica za prste polizat Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Zimnica za prste polizat.pdf
ISBN
4927666442230

OPIS

Priroda nam tijekom godine svo vrijeme donosi plodove, a u intervalima u kojima u našem podneblju nema nekog sezonskog povrća ili se teže može nabaviti u trgovinama preostaje nam da ga sačuvamo u obliku zimnice – kao ukiseljeno povrće, džem, marmeladu, žele, umak ili sirup.Ovaj priručnik pružit će vam osnovne savjete kako da spremite kvalitetnu i ukusnu zimnicu – kako odabrati kvalitetno voće i povrće, koje postupke, sastojke, začine i potrepštine koristiti pri spravljanju zimnice.Poglavlja sa slatkom zimnicom objašnjavaju osnovne postupke za spravljanje i temeljne razlike između marmelada, džemova i želea. Dio s umacima uključuje klasične kuhane umake, umake od svježeg voća i povrća, te pikantne umake od voća i povrća (chutney) koje koristimo kao priloge ili temeljce u kuhanim jelima. U poglavlju s ukiseljenim povrćem predstavili smo klasične, ali i nešto maštovitije recepte. Također ćete moći pripremiti i zdrave domaće sirupe bez konzervansa. Uživajte u receptima te mirisima i okusima svih godišnjih doba!

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Zimnica za prste polizat autora . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Zimnica za prste polizat.

Samo ova dva sastojka dovoljna su za zimnicu koja će biti prste da poližete. Za pripremu smjese za kiseljenje: Omjer vode i octa za smjesu za kiseljenje je 2:1, manje ili više ovisno o vrsti i stupnju kiselosti octa kojim se koristite. Dodajte malo soli.

POVEZANE KNJIGE