Brojalica – Kad si sretan

Brojalica – Kad si sretan Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Brojalica – Kad si sretan.pdf
ISBN
9757649420848

OPIS

Brojalice i pjesmice male su ritmične cjeline važne za razvitak govornih vještina, potiču interakciju, razvijaju osjećaj za sklad te obogaćuju spoznajne sposobnosti vaših mališana. U ovoj veseloj zbirci naći ćete mnoštvo poznatih stihova koji će probuditi kreativnost i želju za igrom, a vedre ilustracije Mate Lovrića izmamit će osmijeh na lice djeci i odraslima.

U ovoj veseloj zbirci naći ćete mnoštvo poznatih stihova koji će probuditi kreativnost i želju za igrom, ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Brojalica - Kad si sretan autora . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Brojalica - Kad si sretan je odlična knjiga autora Grupa autora.

Pozvali smo doktora, doktor pozvo medu, medo kaže: hm, hm, hm, bit će sve u redu! ... Ritam brojalica i pjesmica može se pokazati i pokretom, što je djeci jako zanimljivo, kao i raznim instrumentima. Nemojte se ljutiti ako su to vaši kuhinjski lonci i kuhača Izdanja Naše djece Najljepše dječje pjesme i brojalice pun su pogodak za sve klince i one koji se tako osjećaju, ja bih rekla od 1 do 99 godina Kad si sretan - Dječje pjesme i brojalice.

POVEZANE KNJIGE