A da se to dogodi tebi

A da se to dogodi tebi Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,40 MB
NAZIV DATOTEKE
A da se to dogodi tebi.pdf
ISBN
6249700316330

OPIS

Knjiga je jedinstveni i originalni priručnik za odrastanje. Premda namijenjena tinejdžerima, svojim humorom privlači i odrasle čitatelje. Mnoge od prisutnih tema situacije su i problemi s kojima se susreće današnjageneracija ali i mnoge prije nje. Kroz pročitane priče prisjećam se rado svojeg djetinjstva. Mirnina iskrenost, neposrednost i želja za promjenom definira razdobljeadolescencije. Duhovito, suvremeno štivo koje će, uvjerena sam, zainteresiratimnoge čitatelje.“ Prof. dr. sc. Tatjana Dujmić „Zbog opsega tema koji obrađuje, primjerenosti pristupa,vrsnog stila i kvalitete stručne interpretacije, ovaj je rad dobar primjerpopularnog štiva koje mladima, roditeljima i nastavnicima pomaže da jasnije sagledajui lakše riješe dileme i probleme odrastanja.“ Prof. dr. sc. Vedrana Spajić-Vrkaš

Autorice knjige, od kojih je jedna profesorica psihologije a druga književnica, ovaj savjetnik za mlade ostvarile su kao spoj priča i stručnih opservacija problema na koje se priče odnose. Kroz 20 tematski zasebnih priča osmoškolke Mirne upoznajemo situacije i probleme s kojima se mladi u ... Irena Stanić Rašin, Latinka Basara - A da se to dogodi tebi .

Usprkos svemu, nastavila si dalje. Zato kada se konačno dogodi, kada ostvariš ono što tolike godine želiš, plakati ćeš. POGLEDAJTE VIDEO: Što treba da ljubav potraje? Nije prvi put da nekog čekam.

POVEZANE KNJIGE