Pedeset nijansi slobodniji

Pedeset nijansi slobodniji - James, E.L. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, E.L.
DIMENZIJA
6,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Pedeset nijansi slobodniji.pdf
ISBN
1424163059680

OPIS

Baš kada se učini da će zajedničkom snagom uspjeti svladati sve prepreke, nesreće, zloba i sudbina urote se protiv njih i pretvore Anine najdublje strahove u stvarnost. Šokirana, zaintrigirana i na kraju odbijena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana zahtijeva dublju predanost. Odlučan da je zadrži, Christian na to pristaje. Sada Ana i Christian imaju sve – ljubav, strast, bliskost, bogatstvo i nebrojeno mnogo mogućnosti za budućnost koja leži pred njima

Sinopsis. Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada ... Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi - Oslobođeni", trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi".

RADNO VRIJEME BLAGAJNI: BLAGAJNE DVORANE LISINSKI . Pedeset nijansi slobodniji mogao bi ugodno iznenaditi i one skeptične. Posljednji nastavak bestseler-trilogije engleske spisateljice E.

POVEZANE KNJIGE