Fizioterapija u onkološkom liječenju i rehabilitaciji

Fizioterapija u onkološkom liječenju i rehabilitaciji - Vrcić Kiseljak, Ljiljana i sur. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vrcić Kiseljak, Ljiljana i sur.
DIMENZIJA
5,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Fizioterapija u onkološkom liječenju i rehabilitaciji.pdf
ISBN
9159353783060

OPIS

Ova knjiga, odnosno priručnik na stručan i vrlo profesionalan način obrađuje teme s kojima se svakodnevno susrećemo u praksi kroz rad sonkološkim bolesnicima. Naglašavajući važnost multidisciplinarnog pristupa onkološkom bolesniku, ova knjiga primjer je medicine usmjerene prema osobi, koja uvažava biološko, psihološko, socijalno i duhovno u nastanku, tijeku i ishodu bolesti te suradno partnerstvo između zdravstvenog profesionalca i bolesnika. Studenti i profesionalci koji se u svom radu susreću s onkološkim bolesnicima pronaći će uovoj knjizi odgovore na brojna, često vrlo kompleksna pitanja, što će zasigurnoutjecati na kvalitetu života onkološkog bolesnika i njegove obitelji, ali i nazadovoljstvo zdravstvenih profesionalaca koji rade s njima. Knjiga će biti korisna za edukaciju medicinskog osoblja različitih profila o modalitetima i specifičnostima fizioterapije onkoloških bolesnika, posredno u edukaciji bolesnika i o njihovim mogućnostima, te će pridonijeti buđenju svijesti o potrebi rehabilitacije osoba s tumorima. Posrijedi je izvorno djelo, anamijenjena je studentima Zdravstvenog veleučilišta, studentima medicine, liječnicima svih specijalnosti i zainteresiranim laicima (pacijentima).

Knjiga je korisna za edukaciju medicinskog osoblja različitih profila vezano uz temu modaliteta i specifičnosti fizioterapije onkoloških bolesnika, posredno u edukaciji bolesnika i o njihovim mogućnostima te pridonosi buđenju svijesti o potrebi rehabilitacije osoba s tumorima. Fizioterapeut u onkološkom liječenju i rehabilitaciji . By Lucija Šajnovi ...

72-79 CROSBI ID: 726745 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov ... Download Citation | On Sep 28, 2015, Hrvoje Gudlin published Ewingov sarkom i fizioterapija kao dio medicinskog tretmana u rehabilitaciji onkoloških bolesnika | Find, read and cite all the ... Fizioterapija u onkološkom liječenju i rehabilitaciji.

POVEZANE KNJIGE