Princ Valiant br. 8

Princ Valiant br. 8 - Foster, Harold R. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Foster, Harold R.
DIMENZIJA
9,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Princ Valiant br. 8.pdf
ISBN
9144705535206

OPIS

Svjetski poznat i omiljen strip o pustolovinama princa Valianta, koji živi u doba kralja Artura i vitez je Okruglog stola. Odličan crtež, napeta radnja i ljudskost Fosterova epa, osigurali su mu istaknuto mjesto na strip sceni, a autoru pribavili brojne svjetski značajne nagrade. 1954.g. na osnovu stripa snimljen je film. Ovo je osmi svezak stripa o princu Valiantu. Ovaj put princ Valiant rješava situaciju s otmičarima svoga sina, pomaže kralju Arthuru u borbi protiv Sasa, putuje u Irsku gdje susreće legendarne irske kraljeve i plemenske vladare ali i najpoznatijeg irskog sveca Patrika, zajedno sa svojom ženom, kraljicom Aletom sređuje situaciju u njezinom kraljevstvu Maglenih otoka u Egejskom moru i odlazi na hodočašće u Jeruzalem. Obzirom na prikazano razdoblje irske povijesti u ovoj priči, u posebnom prilogu se daju informacije o zemlji i ljudima među kojima se glavni junak u jednoj od svojih pustolovina našao. Prilog sadrži podatke o irskoj povijesti, arhitekturi, jeziku i kulturi, te o kršćanstvu u Irskoj.

Cijena 175 kn ~ 24 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 31393751 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Splitsko-dalmatinska, Split, Kocunar Stanje novo. Opis oglasa.

Morate biti ulogirani da biste objavili recenziju. Povezani proizvodi.

POVEZANE KNJIGE