Upozorenja šok današnjice

Upozorenja šok današnjice - Miliša, Zlatko | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miliša, Zlatko
DIMENZIJA
3,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Upozorenja šok današnjice.pdf
ISBN
3056312180273

OPIS

Suvremeno društvo je u zamjenu za osobni identitet dalo lažne odgovore da ne treba tražiti identitet, već da se pasivizira ili pronađe svoj put. Tako se dobiva privid izbora ili “slobode”.Taj koncept se sada ruši kao kula od karata. Suvremeno društvo danas treba, kao nikad promjene u svim njegovim aspektima – od odbacivanja (nametnutog) koncepta pohlepnog kapitalizma do promjene percepcije temeljne društvene supstance, obitelji. Rušenjem obitelji urušava se smisao čovjekove egzistencije i opstojnosti. Temelj tzv. “zapadne civilizacije” počiva na kršćanskoj etici, koja se sustavno razara, prema autoru, od korporatista do anarhista. Suvremeni svijet se kreće između dviju loših krajnosti: stanje očaja i lažne nade. Veliki dio ljudi se nalazi u očaju i ne vide izlaz, a drugi dio izlaz iz očaja vide u onima koji im daju lažne nade. Put ozdravljenja će biti dug i neizvjestan, budući su u zamahu snage koje šire “kulturu smrti”. Međutim, u povijesti se pokazalo da u određenim vremenskim intervalima pojave koje nisu utemeljene na ‘kulturi života” se urušavaju, osobito kad se suprotstavimo “arhitektima” smrti kulturom mira. -iz Pogovora knjige

Ako si ti pao s drveta, oni su pali sa tri. Koje je najveće zlo današnjice? terorizam. 14.

„Upozoren sam na glupost koju ova aktivnost donosi i slobodnom voljom prihvatam tu glupost, ignorišem sva upozorenja i svejedno učestvujem." ... KAKAV ŠOK: PUBLIKA JE GLASALA i ODLUČILA - GLEDAOCI su nominovali OVOG zadrugara za ISPADANJE ... Vidi br.: HK13-00787 Vidi br.: HK13-00786 Vidi br.: HK13-00791 Vidi br.: HK13-00889 Vidi br.: HK13-00895 Vidi br.: HK13-00738 09 Rukopisi.

POVEZANE KNJIGE