Pozitivni životni naboj

Pozitivni životni naboj - Burchard, Brendon | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Burchard, Brendon
DIMENZIJA
4,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Pozitivni životni naboj.pdf
ISBN
4327594969634

OPIS

Aktivirajte 10 ljudskih nagona kako biste živjeli život punim plućima!!! Jedne je noći na Karibima, nakon teške prometne nesreće, Brendon Burchard upoznao smrtnost i ustanovio da ćemo se na kraju života svi pitati: “Jesam li živio? Jesam li volio? Jesam li bio važan?” On od te noći živi s punim plućima te je milijunima ljudi diljem svijeta pomogao preobraziti život i osjećati se življe, više sudjelovati u životu i živjeti ispunjenije. Brendon u ovoj knjizi tvrdi kako je jedini način da poboljšate kvalitetu svojega života naučiti aktivirati deset nagona koji vas najviše čine ljudskim bićem. Ti su nagoni zapravo vaše želje za više nadzora, sposobnosti, dosljednosti, brižnosti, povezanosti, promjene, izazova, kreativnog izražavanja, davanja doprinosa i svijesti. Oni oblikuju sve što mislite, osjećate i činite u životu, pa je za vaš uspjeh i sreću presudno shvatiti ih i ovladati njima. To je najbrži put življenju života prepunog naboja. To ćete učiniti uz pomoć niza djelotvornih ali jednostavnih postupaka koje možete izvesti kako biste znatno povećali svoju razinu energije, angažiranosti i ispunjenja u svim područjima svojega života. Brendon će vas u ovoj knjizi suočiti s iznenađenjima i izazovima, pomagati vam prevladati pogreške i rasvijetliti put za strateško i inteligentno aktiviranje naših deset ljudskih nagona kako bismo dobili ono što svi želimo: više živosti u našemu životu! PRVO MJESTO NA LJESTVICI BESTSELERA NEW YORK TIMESA!

Article by Cool Klub. People also love these ideas ... Na police knjižara u izdanju Mozaika knjiga došla je izvrsna knjiga Brendona Burcharda POZITIVNI ŽIVOTNI NABOJ koja će vam preobraziti život te nakon koje ćete živjeti punim plućima.

No, rade se svakako. Izgovor svake od njih izravno djeluje na nesvjesni obrazac - uslijed čega se u početku javljaju otpori na svjesnoj razini.

POVEZANE KNJIGE