Razlozi za nepovjerenje u sustav obrane od tuče

Razlozi za nepovjerenje u sustav obrane od tuče - Paljetak, Luko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Paljetak, Luko
DIMENZIJA
6,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Razlozi za nepovjerenje u sustav obrane od tuče.pdf
ISBN
8404666558874

OPIS

Tijekom višedesetljetnog stvaralaštva Luko Paljetak se gotovo podjednako afirmirao i kao dramski pisac, pripovjedač, prozaik, esejist, prevoditelj, povjesnik i tumač inih književnih svjetova, ali srž i jezgru njegova opusa, najveću količinsku i vrijednosno dominantnu dionicu njegova pisanja jamačno čine pjesme, stihovi, poezija. Kroz novu, senzacionalno dobru Paljetkovu pjesničku zbirku, vodi nas autorova demijurška sposobnost povezivanja i razdvajanja, okupljanja irazdavanja živih slika i vitalnih sklopova, maštovitih uzleta i verbalnih kombinacija, a na kraju nas podjednako zadivi kontinuitet poetske energije i intenzitet obnoviteljske moći.

Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... Redoviti je član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti (od 1997) te dopisni član Slovenske akademije znanosti in umetnosti (od 2001); zajedno s Umbertom Ecom postao je prvim inozemnim članom Akademije ruske književnosti u Moskvi (2011), a član je i Slavenske akademije sa sjedištem u bugarskoj Varni (od 2016) te Europske akademije ... Da stvar bude kompliciranija, nedavno je tiskana i zbirka Razlozi za nepovjerenje u sustav obrane od tuče u izdanju Školske knjige. Nju ne samo da Maroević nije mogao antologizirati nego je ni ja ne stižem uključiti u ovaj prikaz.

- biblioteka Rukovet Tijekom višedesetljetnog stvaralaštva Luko Paljetak se gotovo podjednako afirmirao i kao dramski pisac, pripovjedač, prozaik, esejist, prevoditelj, povjesnik i tumač inih književnih svjetova, ali srž i jezgru njegova opusa, najveću Razlozi za nepovjerenje u sust... Posjedovanje; Citiranje; Pošaljite e-poštom; Izvoz zapisa.

POVEZANE KNJIGE