Kako djetetu pomoći da..bude uspješno i razvija samopouzdanje

Kako djetetu pomoći da..bude uspješno i razvija samopouzdanje - Slunjski, Edita | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Slunjski, Edita
DIMENZIJA
11,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako djetetu pomoći da..bude uspješno i razvija samopouzdanje.pdf
ISBN
7773619034606

OPIS

KAKO DJETETU POMOĆI DA (3) – BUDE USPJEŠNO I RAZVIJA SAMOPOUZDANJE Biblioteka Kako djetetu pomoći da… sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi. Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i znanstvenoj literaturi iz ovog područja te autoričinom roditeljskom, odgajateljskom i nastavničkom iskustvu, nije ponuditi gotove savjete niti općeprimjenjive recepte za odgoj i obrazovanje djece. Naprotiv, njegov je smisao čitatelje potaknuti na promišljanje o pitanjima odgoja i obrazovanja iz nekog novog kuta te na (samo)procjenu vlastite uloge u tom procesu. U funkciji toga, neki problemi opisani su pojednostavljeno, a situacije prikazane karikirano, bilo riječima ili crtežom.

Kako djetetu pomoći da ... bude uspješno i razvija samopouzdanje : priručnik za roditelje, odgajatelje i učitelje / [tekst i ilustracije] Edita Slunjski. 6.

sastoji se od devet stručno-popularnih priručnika, u kojima se obrađuju teme koje bi mogle biti zanimljive svima koji se privatno ili profesionalno bave odgojem i obrazovanjem djece predškolske i školske dobi.. Smisao ovog materijala, koji ima uporište u stručnoj i znanstvenoj literaturi iz ovog područja te autoričinom ... Kako djetetu pomoći da ...

POVEZANE KNJIGE