Istine i laži o hrani

Istine i laži o hrani - Šupe, Anita | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šupe, Anita
DIMENZIJA
6,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Istine i laži o hrani.pdf
ISBN
8177127741579

OPIS

Otkako je izašla iz tiska 2012. god. knjiga “Istine i laži o hrani” preokreće naopako gotovo sve što smo do sada znali, ili vjerovali da znamo, o utjecaju prehrane na zdravlje, te se argumentirano obračunava s ustaljenim predrasudama i pogrešnim uvjerenjima o prehrani. Novo, revidirano i prošireno izdanje iz 2015. god. obogaćeno je novim sadržajem, te predstavlja jedan zaista cjelovit materijal – priručnik i vodič – ne samo za prehranu, nego i za zdraviji i kvalitetniji život. Ovo je jedina knjiga na hrvatskom jeziku koja na cjelovit i jasan način opisuje najveće probleme moderne prehrane, otkriva uzroke epidemije debljine i kroničnih bolesti, te nudi jednostavna i konkretna rješenja za regulaciju tjelesne težine i poboljšanje zdravlja. Saznajte, između ostalog:što je čovjekova prirodna, izvorna hrana i što su ljudi jeli prije epidemije modernih bolesti; kako su mitovi o štetnosti masnoće i kolesterola doveli do pogoršanja ljudskog zdravlja; da li su žitarice doista zdrava hrana ili samo profitabilna hrana; koji se komercijalni interesi kriju iza službenih prehrambenih smjernica; o pšenici i glutenu, skrivenom uzročniku upalnih i autoimunih bolesti; koja nas hrana ubija a koja liječi; kako mršaviti zdravo i bez gladovanja; o zdravoj probavi kao uvjetu za dobro zdravlje; o važnosti zdrave crijevne mikroflore i problemu propusnih crijeva; kako jednostavnim promjenama prehrambenih navika vratiti i sačuvati svoje zdravlje i vitalnost.

Read 8 reviews from the world's largest community for readers. Kuda nas je dovelo to što smo masti proglasili za glavne uzrok... Predstavljamo revidirano i prošireno izdanje kultne knjige poznate nutricionistice Anite Šupe - "Istine i laži o hrani".

fast food, junk food - vrlo se brzo Priručnik o zdravoj prehrani kojeg je napisala poznata nutricionistica Anita Šupe. Ovo je prva knjiga na hrvatskom jeziku koja na cjelovit i jasan način opisuje najveće probleme moderne prehrane te nudi jednostavna rješenja za bolje zdravlje i regulaciju tjelesne težine i pojašnjenje LCHF i paleo prehrane.

POVEZANE KNJIGE