Sretni dani (sedmo izdanje)

Sretni dani (sedmo izdanje) - Gavran, Miro | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gavran, Miro
DIMENZIJA
4,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Sretni dani (sedmo izdanje).pdf
ISBN
9192560420200

OPIS

Najvažnija stvar na svijetu je prijateljstvo. Kad stekneš dobrog prijatelja, život ti postane lakši i ljepši. Najbolji dokaz za to što govorim je Jurica. Jurica je moj najbolji prijatelj. Zahvaljujući njemu ne moram učiti sve predmete. Ja učim polovicu predmeta, a Jurica polovicu. Na primjer: ja učim hrvatski, a on matematiku. Ja pišem domaću zadaću iz hrvatskog, a on iz matematike. Ako se pišu testovi: moj šalabahter postaje njegov, a njegov šalabahter postaje moj. To je pravo prijateljstvo, kakvo sam čekao cijeli život. Juricu sam upoznao tek kada sam krenuo u peti razred. Dogodilo se, više nego slučajno, da smo na prvom satu sjeli u istu klupu, i tako je ostalo sve do danas.

I ove godine mališani će imati priliku da se zabave i nešto novo nauče u toku sedmog izdanja popularne dječije manifestacije Dan Sunca, koje će se održati u subotu, 21. septembra, u šoping molu Delta City.

Naslovna; Obitelj. Trudnoća; Beba; Vrtić; Škola; Roditelji Sretni smo jer su Dani komunikacija postali mjesto na koje se i naši predavači iznova vraćaju pa razmislite želite li propustiti novo izdanje festivala', istaknula je Dunja Ivana Ballon, direktorica festivala i programa, dodavši kako festival svake godine ide korak naprijed jer 'predavači Dana komunikacija nisu ljudi koji samo govore o ... REIS JE NEUPITAN - U susret vanrednoj sjednici Sabora Islamske zajednice BiH: Reis je neupitan Kemal Čaušević, Anes Sadiković i Sedinet Karić prvi put pred sutkinjom: Puklo k'o Pandora Šta se dešava u Razvojnoj banci FBiH: 130 miliona na čekanju Sedmo izdanje Ženijalnih dana, već tradicionalne filmske manifestacije u organizaciji Kino mreže posvećene Međunarodnom danu žena, održat će se ove godine od 6.

POVEZANE KNJIGE