Sjenovita igra 2.dio – Sjenovita međa

Sjenovita igra 2.dio – Sjenovita međa - Williams, Tad | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Williams, Tad
DIMENZIJA
5,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjenovita igra 2.dio – Sjenovita međa.pdf
ISBN
4432864652818

OPIS

Kuća Eddona raspršila se na sve strane svijeta nakon što je na nju pao malj izdaje i prevare. Kralj Olin nalazi se u zarobljeništvu u velebnom Hierosolu, nad kojim se nadvija sve veća prijetnja rata koju donosi poludjeli Autarh u potrazi za djevojkom, bjegunicom iz njegova harema. Barrick luta po sjenovitim zemljama u pratnji jednog vojnika, jednog Quara i jednog gavrana koji govori, i nije potpuno siguran je li još uvijek pri zdravoj pameti ili ga je ludilo potpuno preuzelo. Briony bezglavo bježi iz jedinog doma kojeg je ikad poznavala i – nakon što gotovo skonča sama u šumi – pridružuje se putujućoj glumačkoj trupi u pokušaju da stigne do oca. No, njihove su sudbine ipak samo lišće koje se kovitla pred olujom koja prijeti da će pomesti cijeli njima poznati svijet… Sjenovita igra drugi je dio epa o misteriji, ljubavi i izdaji Sjenovita međa, koji je njegov autor, jedan od najznamenitijih pisaca fantastike, Tad Williams, tijekom rada iz trilogije produžio u tetralogiju. Algoritam vas odvodi u novi posjet ovom čarobnom svijetu uz prijevod Tajane Pavičević i likovnu opremu Milivoja Ćerana.

Quari se tamo sakrivaju iza Sjenovite brane, misterioznog vela beskonačne magle, koji svako ljudsko biće koje se u nj odvaži zakoračiti tjera u ludilo. Igre brezplačne online. Imamo arkadne igre, strelske igre, zastonj igre, športne igre, miselne igre in mobilne igre, najbolj igrane, stran 2. Tad Williams III dio (trilogije) kvadrologije - Sjenovita mea..

Pogledajmo pravila, ali se nisu promijenili od prve pojave takve igračke. Vid Igra Još jedna igra spajanja (Yet another Merge Game) online.Igre za spajanje predmeta u posljednje vrijeme postaju popularne, one postaju sve više u igrališnom prostoru.

POVEZANE KNJIGE