Dijeta za neznalice

Dijeta za neznalice - Kirby, Jane | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kirby, Jane
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dijeta za neznalice.pdf
ISBN
3082283884410

OPIS

Autorica, dijetetičarka i članica Američkog dijetetskog društva, iznosi najnovije informacije i rezultate istraživanja o tome kako smršavjeti i zadržati tjelesnu težinu, odabrati zdrave namirnice, vježbati, usvojiti zdrave navike u prehrani i načinima pripreme hrane. Autorica procjenjuje najpopularnije dijete, govori o problemima poremećaja u prehrani, kirurškim zahvatima u rješavanju problema debljine te lijekovima za kontrolu težine. Bavi se i pretilošću u djece, mršavljenjem sportaša te nekim najčešćim zabludama veznaima uz prekomjernu težinu i dijete.

+ CD16,5 x 23,5 cmmeki uvezKategorija:JEZIČNI PRIRUČNICIISBN 978-953-8129-26-1Cijena (kn): 199,00 Ako želite postići razinu stranog jezika kada Vam je ugodno i lako govoriti njemački jezik, ovaj će Vam praktični vodič u tome pomoći. Dijeta za djecu potrebna je isključivo onda kada liječnik ili nutricionist ustanove kako dijete ima više kilograma nego što bi trebalo imati, ovisno o njegovoj visini te starosti. Nikako nemojte dijete samostalno stavljati na dijetu ili strogi režim prehrane bez prethodne konzultacije s liječnikom. Ova dijeta za brzo mršavljenje ima dobar pristup, u redu je za gubitak viška kilograma i lako se prati.

Tajna mršavljenja. Karačić, Zdravko 120,00 kn.

POVEZANE KNJIGE