U rukavicama mi je ionako prevruće

U rukavicama mi je ionako prevruće - Šimleša, Bruno | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
9,12 MB
NAZIV DATOTEKE
U rukavicama mi je ionako prevruće.pdf
ISBN
5230758365218

OPIS

Ova je knjiga posvećena svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se sa životom koji ih ne zadovoljava. Posvećena je svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi!Bruno Šimleša, autor bestselera Škola života i Ljubavologija, u svojoj sedmoj knjizi govori o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje i harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. U knjizi odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. U poglavlju o ljubavi i odnosima najviše je pozornosti posvećeno odgovoru na pitanje kako od sebe stvoriti osobu koja može privući ljubav jer se često događa da ono što želimo i znamo da zaslužujemo nema previše veze sa stvarnim izgledom našega ljubavnog života. U knjizi U rukavicama mi je ionako prevruće prvi su put na jednome mjestu objedinjene autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima i koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijega društva. Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao kako drugačije nego – bez rukavica.

Tisak poslovnica na adresi Jadranska 25 (7,338 km udaljeno) otvorena je danas od 07:00 do 21:00 Sve Tisak poslovnice i radno vrijeme poslovnica. U knjizi "U rukavicama mi je ionako prevruće" prvi su put na jednome mjestu objedinjene autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima - jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda U rukavicama mi je ionako prevruće. Bruno Šimleša Izdavač: Ljevak Ocjena: **** Duhovnost nikako ne smije biti odvojena od materijalnog svijeta, nego utkana u sve što radimo i u sve odnose u kojima živimo.

Večinoma vemo, kaj bi morali storiti, ne vemo pa, ka... U knjizi "U rukavicama mi je ionako prevruće" prvi su put na jednome mjestu objedinjene autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima - jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima ... Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam U RUKAVICAMA MI JE IONAKO PREVRUĆE. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu U RUKAVICAMA MI JE IONAKO PREVRUĆE. U rukavicama mi je ionako prevruće,procitano.blog.hr „Bruno je prvi put u naslov neke svoje knjige stavio da mu je u rukavicama prevruće, ali mi smo to ionako znali otprije, da mu je tako najdraže razgovarati i pisati", našalila se Antonija Blaće i dodala kako će svi oni koji su Šimlešinu prethodnu knjigu „Ljubavologiju" obožavali, njegovu novu knjigu voljeti još više. PROMOCIJA Gradska knjižnica "Metel Ožegović" Varaždin bit će domaćin promociji knjige "U rukavicama mi je ionako prevruće" autora Brune Šimleše.

POVEZANE KNJIGE