Razgovori s djecom sadašnjice

Razgovori s djecom sadašnjice - Blackburn Losey, Meg | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blackburn Losey, Meg
DIMENZIJA
4,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovori s djecom sadašnjice.pdf
ISBN
9068812970042

OPIS

Otkrijte duboke životne poruke Indigo i Kristalne djeceTko su Djeca sadašnjice i zašto su ovdje? Kako im možemo pomoći i kako ona mogu pomoći nama? Ova čudesna knjiga cijeli svijet upoznaje s posebnom i nadarenom djecom koju je Meg Blackburn Losey opisala u knjizi Djeca sadašnjice. Ta knjiga je promijenila paradigme odgoja, poučavanja i brige o djeci te nam pokazala da ADD, ADHD i autizam možda i nisu ono čime smo ih smatrali. Knjiga je dodirnula srca roditelja, učitelja i pedagoga diljem svijeta. Detaljni razgovori s Indigo, Kristalnom i Zvjezdanom djecom otkrivaju srce i dušu našeg budućeg naraštaja. Poslušajte što sama djeca govore: O onome što znaju o Bogu, prošlim životima, življenju i umiranju. O onome što znaju o iscjeljivanju srca i duše, tijela i uma. O onome što namjeravaju podijeliti s čovječanstvom. O onome što će se dogoditi u pomaku do kojeg dolazi 2012. godine. U ovoj knjizi progovaraju moćni vođe novog svijeta sutrašnjice – naša djeca. Moraju je pročitati svi prosvijetljeni roditelji koji žele sačuvati božanski integritet svoje djece. Sonia Choquette, autorica knjige Put srca i Zamoli svoje duhovne pomagače

Ta knjiga je promijenila paradigme odgoja, poučavanja i brige o djeci te nam pokazala… Knjiga "Razgovori s djecom sadašnjice" govori o posebnoj i nadarenoj djeci koju je Meg Blackburn Losey opisala u knjizi "Djeca sadašnjice". Ta knjiga je promijenila paradigme odgoja, poučavanja i brige o djeci te nam pokazala da ADD, ADHD i autizam možda i nisu ono čime ih se smatra. Meg Blackburn Losey RAZGOVORI S DJECOM SADAŠNJICE.

Impresum Zagreb : V.B.Z., 2012. Detaljni razgovori s Indigo, Kristalnom i Zvjezdanom djecom otkrivaju srce i dušu našeg budućeg naraštaja. Poslušajte što sama djeca govore: O onome što znaju o Bogu, prošlim životima, življenju i umiranju.

POVEZANE KNJIGE