Mršavljenje bez dijete

Mršavljenje bez dijete - Mateljan, George | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mateljan, George
DIMENZIJA
8,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Mršavljenje bez dijete.pdf
ISBN
4976395231279

OPIS

Zdravo mršavljenje s najzdravijim namirnicama svijetaNovija su istraživanja pokazala da su Hrvati među najpretilijim narodima u Europi, a osobna iskustva govore da restriktivne dijete rijetko donose trajnu vitkost. No, George Mateljan, uspješni američki poduzetnik hrvatskih korijena, ima i za to odgovor. Na temelju svjetski priznatog sveobuhvatnog priručnika enciklopedijskih razmjera, Najzdravije namirnice svijeta, osmislio je program za mršavljenje bez dijeta koji će osobama koje se bore s viškom kilograma pomoći da postignu i zadrže vitku liniju, a da pritom mogu uživati u ukusno pripremljenim najzdravijim namirnicama svijeta. Pioniri organskog uzgoja poput Georgea Mateljana stalni su izvor nadahnuća jer svojom posvećenošću, strašću i znanjem pridonose na prvom mjestu zdravlju i vitalnosti, a njih uvijek prati i dobar izgled. Jadranka Boban PejićKnjiga Mršavljenje bez dijete pravi je saveznik želite li uistinu misliti što jedete! Mario ValentićPristup prehrani kao što je ovaj, koji sa sobom donosi cjelovite promjene življenja, ima puno više pozitivnih učinaka od same fizičke ljepote – jer donosi zdravlje i vitalnost. Veljko Marton

Šećer se treba izbjegavati u svakome obliku, za vrijeme trajanja dijete. Dijeta za mršavljenje nije ograničavanje - ona je promjena načina na koji jedete, živite i tretirate svoje tijelo i um. Tijelu treba vremena da se navikne na nove promene.

Priručnik "Mršavljenje bez dijete" nova je knjiga Georga Mateljana, autora nagrađivanog sveobuhvatnog priručnika enciklopedijskih ... Da, moguće je: Mršavljenje bez dijete! Potresna ispovest slavne pevačice: Imala sam tri moždana udara i infarkt (video) Svi su u šoku: Žena pokazala čemu služi zaštitni čep na flaši ulja (video) Đoković nakon pobede pokazao kakav je gospodin i sportista; Četvorica vladika favoriti za patrijarh SPC Ona nam otkriva „Mršavljenje bez dijete". Ova knjiga vam pomaže da smršate na potpuno drugačiji način od svega što ste do sad probali.

POVEZANE KNJIGE