Tajne uspješnog coachinga

Tajne uspješnog coachinga - Cope,Mick | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cope,Mick
DIMENZIJA
3,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajne uspješnog coachinga.pdf
ISBN
3024021338964

OPIS

Coaching je vrlo učinkovita metoda koja može imati značajan učinak na nečiji osobni i profesionalni život. Ona može jedino biti uspješna kada je coach: – zaista kompetentan u svojem radu – poštuje pristup orijentiran prema klijentu – ima dubok etički osjećaj za odgovornost – želi pomoći klijentu da postigne i zadrži promjenu koja za njega ima određenu vrijednost. Ova će vam knjiga dati jasnu sliku alata i metoda za coaching koje će vam osigurati da svaki vaš odnos sa klijentom bude uspješan i da su održive promjene koje on želi postići. One će vam također omogućiti da brzo razvijate vašu osobnu stručnost kako biste postali uspješan coach. Pomoću ove knjige otkrijte kako stvoriti odličan coaching suodnos, kako osigurati da su promjene koje predlažete održive, i da svaka vaša priča o vašim klijentima ukazuje da ste bili uspješni. Tajne uspješnog coachinga će vas opremiti s alatima koji su vam potrebni da stručno vodite druge i da ispunite njihov najveći potencijal.

Ona može jedino biti uspješna kada je coach: * zaista kompletan u svojem rad... Coaching je vrlo učinkovita metoda koja može imati značajan učinak na nečiji osobni i profesionalni život. Ona može jedino biti uspješna kada je coach: zaista kompetentan u svojem radu poštuje pristup orijentiran prema klijentu ima dubok etički osjećaj za odgovornost želi pomoći klijentu da postigne i zadrži promjenu koja za njega ima određenu vrijednost. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam TAJNE USPJEŠNOG COACHINGA.

Metoda LAB profiliranja, jezik utjecaja; Modul 10 - 12 sati - pismeni i usmeni ispit, razbijanje daske (fakultativno) i ... Trening „ Tajne uspješnog pregovaranja ", u organizaciji tvrtke Door Training Hrvatska, našeg partnera u članskom programu, održat će se od 22. do 23.

POVEZANE KNJIGE