Hrvatsko-francuski razgovorni priručnik

Hrvatsko-francuski razgovorni priručnik - Dominović, Nediljko (ur.) | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dominović, Nediljko (ur.)
DIMENZIJA
6,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-francuski razgovorni priručnik.pdf
ISBN
4119153984701

OPIS

Francuski jezik pripada skupini romanskih jezika, a govori se u Francuskoj, zatim u Belgiji, romanskoj Švicarskoj, Luksemburgu, Monaku, dijelu Kanade pokrajina Quebec, zapadnoj i centralnoj Africi, na Haitiju i Sejšelskim otocima. Procjenjuje se da danas u svijetu ima oko 220 milijuna frankofonskih govornika. Francuski jezik je po broju govornika deseti po redu na svijetu, a ujedno je i jedan od šest službenih jezika u Ujedinjenim narodima. Priručnik je napisan s ciljem da upozna njegove korisnike s osnovnim razgovornim oblicima u francuskom jeziku te im omogući lakše snalaženje u najosnovnijim komunikacijskim situacijama na tom jeziku.

Hrvatsko-grčki razgovorni priručnik. HRVATSKO-francuski razgovorni priručnik / [prijevod i uvodni dio Blaženka Bubanj]. - Zagreb : Naklada Nediljko Dominović, 2012.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Hrvatsko francuski razgovorni priručnik - Zagreb: Naklada Nediljko Dominović, 2012. - 208 str.

POVEZANE KNJIGE