Bebina radosnica

Bebina radosnica PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Bebina radosnica.pdf
ISBN
8771907798367

OPIS

Knjiga kojom ćete obilježiti dane svoga djeteta od samih početaka! Ova knjiga – album omogućiće vam da sakupite fotografije i da se podsjetite najljepših trenutaka iz prve godine života vaše bebe. Tako ćete moći ponovo da ih proživite kada god poželite. Predivne ilustracije pružice vam zadovoljstvo svaki put kada otvorite Bebinu radosnicu.

Uz ovu predivno ilustrovanu knjigu, koja je istovremeno i foto-album, moći ćete da zabeležite svaki trenutak odrastanja vašeg deteta. Uz izbor poznatih dečjih pesmica i prostora za fotografije, ova Bebina ... Potražite savjet ili rezervirajte svoj termin za individualni posjet trgovini Mojabeba.

Ostavite lepe uspomene kojima ćete se uvek vraćati sa osmehom i sa po kojom suzicom radosnicom! Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu.. Isporuka dostavljačkom službom koja pokriva veći dio Hrvatske.Za mali dio hrvatskog teritorija koji nije pokriven uslugom dostavljačke službe (pojedini otoci) koriste se usluge Hrvatske pošte (troškovi za taj tip isporuke su 22 kn za iznose narudžbe do 200 kuna, 25 kn za narudžbe do 500 kuna ... Bebina radosnica - Ova knjiga - album omogućit će vam da sakupite fotografije i da se podsjetite najljepših trenutaka iz prve godine života vaše bebe.

POVEZANE KNJIGE