Ja sam broj četiri – Prva knjiga Lorskih baština

Ja sam broj četiri – Prva knjiga Lorskih baština - Lore, Pittacus | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lore, Pittacus
DIMENZIJA
11,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Ja sam broj četiri – Prva knjiga Lorskih baština.pdf
ISBN
1215607951339

OPIS

Bilo nas je 9 koji smo pobjegli… Broj 1 ubijen je u Maleziji. Broj 2 umoren je u Engleskoj. Broj 3 uhvaćen je u Keniji. Prije nego što krenu za drugima, doći će po mene… Ja sam Broj Četiri.

SKU: BLZ-19568 Kategorija: Antikvarni dječji kutak. Opis Opis.

Što se tiče sličnosti između ove dvije knjige ima ih u smislu da se i dalje baziram isključivo na prirodnoj i nutritivnoj prehrani, ali kao što smo rekli ... Start by marking "Snaga Šestice: Druga knjiga Lorskih baština (Lorien Legacies, #2)" as Want to Read: ... Priču o spasu planeta Lorien i njegovih devetoro baštinika, koja je započela uzbudljivim prvim dijelom Ja sam Broj Četiri, ujedno i predloškom za istoimenu filmsku uspješnicu, ovdje pratimo iz dva kuta. SNAGA ŠESTICE - druga knjiga Lorskih baština 139,00 Kn 89,00 Kn Priču o spasu planeta Lorien i njegovih devetoro baštinika, koja je započela uzbudljivim prvim dijelom Ja sam Broj Četiri, ujedno i predloškom za istoimenu filmsku uspješnicu, ovdje pratimo iz dva kuta. Knjiga: Ja sam broj četiri - prva knjiga Lorskih baština, pisac: Pittacus Lore, Književnost, Romani, Fantastika, Tuzla, 37 KM, Izdavač: Algoritam Zagreb, strana ... MAS POINT d.o.o.

POVEZANE KNJIGE