Farmakologija za stomatologe

Farmakologija za stomatologe - Linčir, Ileana i suradnice | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Linčir, Ileana i suradnice
DIMENZIJA
10,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Farmakologija za stomatologe.pdf
ISBN
4289833513756

OPIS

Novo, treće izdanje udžbenika Farmakologije za stomatologe donosi brojne izmjene i dopune u skladu s novim spoznajama u tom području. Udžbenik je dopunjen novim poglavljem o primjeni lijekova u trudnoći i laktaciji. Novost su i kratki pregledi najvažnijih činjenica na kraju svakog potpoglavlja. Kao i prošla izdanja, udžbenik je prilagođen programu studija farmakologije za stomatologe i napisan je s ciljem da studentima olakša svladavanje gradiva iz kolegija farmakologija, ali i da posluži doktorima stomatologije u farmakoterapiji.

Novo, treće izdanje udžbenika Farmakologije za stomatologe donosi brojne izmjene i dopune u skladu s novim spoznajama u tom području. Udžbenik je dopunjen novim poglavljem o primjeni lijekova u trudnoći i laktaciji.

Udžbenik je prilagođen studijskom programu integrisanih studija stomatologije, sa ciljem da im omogući lakše ... Back Početna Medicina; Stomatologija; Farmacija Farmakologija za stomatologe. Previous product.

POVEZANE KNJIGE